Nederland
 

Het merk GT Radial staat in de top 10 van grootste bandenproducenten in de wereld.GT Radial biedt een zeer compleet assortiment aan en exporteert personenwagen-, bestelwagen-, bedrijfswagen- en busbanden naar meer dan 100 landen wereldwijd. Met state-of-the-art R&D capaciteiten, topkwaliteit producten en een competitieve productiebasis, focust GT Radial zich op het bouwen van stabiele relaties met retailpartners. Dit geeft een toegevoegde waarde aan de producten en service voor de eindgebruiker.

GT Radial is zeer gefocust op het behouden van de hoogste standaard voorkwaliteitscontrole. Het merk heeft ISO9001:2000 en ISO/TS16949:2002 accreditatie voor de vijf belangrijkste fabrieken verkregen. Daarbij hebben alle fabriekende ISO14001 accreditatie voor milieu managementsysteem.

Alle truck-, bus en personenwagenbanden van GT Radial die geëxporteerd worden naar Europa, voldoen aan alle richtlijnen van de Europese Unie. EDe testen voor het E-merk certificaat voor veiligheid en geluid zijn uitgevoerd en geaccrediteerd door TüV NORD. GT Radial’s constante investering in R&D heeft geleid tot ontwikkeling van banden die specifiek gemaakt zijn voor de Europese markt. Daarbij heeft R&D ook gelet op een modern profiel en uitstraling van de band. Naast in-house onderzoek, werkt GT Radial ook samen met diverse universiteiten en top onderzoeksinstituten zoals National Quality Examination Centre for Rubber Tyre, Smithers Research Labotatories, USA en TUV Automotive GmbH Tyre/Wheel test Centre in Duitsland.© 2021 GT RADIAL                            GT Radial Worldwide